Vila Cristal Frost 3*

Brasov(01) cristal-2 cristal-3

 

PRETUL INCLUDE:
loc in DBL 119 euro
copii (2-12) (cu loc in transport 70 euro
Adult pe pat suplimentar ( cu BB) 90 euro

1. Transport tur-retur (3 nopti – 02.01-07.01.2015)
2. Cazare conform pachetului 4 zile/ 3 nopti
3. Masa: Mic dejun
4. Asigurare medicala
5. Acces la internet, gratuit;
6. Suport viza pentru cei care nu detin pasapoarte biometrice;

ZIUA 1: CHISINAU – BRASOV – POIANA BRASOV
Ora 20:00 – pornirea din Chisinau de la Circ, pe traseul Chisinau – Brasov – Poiana Brasov

ZIUA 2: CHISINAU – POIANA BRASOV
Pan la masa ajungem in Brasov si facem stationare langa Tampa, pentru o excursie in orasul vechi. Vizitam Biserica Neagra – construită în jurul anului 1380; prima scoala romaneasca – muzeul primei şcoli romaneşti este adăpostit în clădirea vechii şcoli romaneşti din curtea Bisericii Sf. Nicolae. Prima dată amintita în documente în 1495. Turnul alb – construit între anii 1460 şi 1494, Turnul Alb impresionează şi astăzi prin masivitatea şi zvelteţea liniilor sale arhitectonice; Turnul negru – a fost construit în 1494, pe Dealul Strajă, în dreptul Bastionului Fierarilor. In jurul orei 14.00 cazare la Vila cristal Frost. Seara timp liber pentru distractie in Poiana Brasov.

ZIUA 3: POIANA BRASOV
Mic dejun in Vila cristal Frost. Toata ziua timp liber pentru distractie la partie, sau gusta o ciorba in restaurantele din statiune.

ZIUA 4: POIANA BRASOV
Mic dejun in Vila cristal Frost. Aveti la dispozitie toata ziua pentru a petrece odihna de neuitat in statiunea Poiana Brasov – partia de ski va asteapta.

ZIUA 5: POIANA BRASOV – CHISINAU
Mic dejun in Vila cristal Frost. Ora 12.00 – eliberarea Camerelor. Excursie in orasul Sinaia la Castelele Peles si Pelisor. Dupa excursie facem oprire la Carrefour din Ploiesti pentru shopping. Pornire spre Chisinau.